0
Evrokup

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019 Partizan v Krka Laktasi, 12.01.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TRINKIJERI NIJE KRIO NEZADOVOLJSTVO: Italijan veoma nezadovoljan na konferenciji – ‘propustili smo priliku’

Objavljeno: 06.02.19 u 00:18

Partizan je u Berlinu završio učešće u Evrokupu ove sezone.

Alba je rezultatom 97:74 porazila crno-bele.

Strateg srpskog tima Andrea Trinkijeri bio je nezadovoljan izdanjem njegovih igrača u Nemačkoj.

– Potpuno zaslužena pobeda Albe. Igraju kvalitetnu košarku i vrlo dobar su tim. Srećan sam što je Partizan jedini u ovoj grupi koji ih je bar jednom savladao, a što se tiče naše večerašnje partije, u njoj nije bilo ničega dobrog. Nismo uspeli da im pariramo energetski i tako smo propustili priliku da nešto naučimo, rekao je Trinkijeri, da bi Aleks Renfro dodao:

– Moram da čestitam Albi. Odličan su tim, a večeras im je ruka bila ‘usijana’. Mogli smo bolje da branimo njihov šut za tri poena, da im uskratimo neke otvorene pozicije, ali igrali su zaista odlično. Meni lično je jako drago što sam ponovo došao u Berlin.

Aitor Garsija je bio zadovoljan nakon pobede svog tima u Berlinu.

– Moji igrači zaista vole da igraju košarku. Nismo imali imperativ pobede, ali oni su ipak odigrali sjajnu utakmicu, visokog intenziteta, što se u takvim mečevima obično ne događa. Vrlo sam zadovoljan zbog toga, time smo pokazali poštovanje i prema našim navijačima, izjavio je Španac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter