1
Evrokup

FOTO: ABA liga / KK Crvena zvezda mts

DAVIDOVAC NAKON POBEDE: Porazi od pola koša ostavljaju gorak ukus (Video)

Objavljeno: 05.02.19 u 21:05

Crvena zvezda slavila je ubedljivo protiv Unikahe u poslednjoj utakmici Evrokupa u ovoj sezoni. Jedan od najboljih pojedinaca bio je Dejan Davidovac.

Ušavši sa klupe bio je nerešiva enigma za goste koji nisu znali kako da ga zaustave. Davidovac je bio jedan od najzaslužnijih za to što je Zvezda u drugoj deonici prelomila meč.

– Vrlo značajna utakmica za nas. Iako nije imala rezultatski značaj bila je važna za samopouzdanje. Krećemo borbu za trofeje, posle Mornara sledi nam Kup Radivoja Koraća u Nišu. Pohvalio bih odličnu atmosferu, ovo je značajna pobeda, kaže Davidovac.

Crvenu zvezdu je jedan koš delio od prolaska u top 8.

– Izgubili smo u Valensiji i Malagi sa pola koša. To ostavlja gorak ukus, ne znam šta bih rekao, mislim da ne treba da se vraćamo tome, koncentrišemo se na ABA ligu, zaključak je Davidovca.

Sa Lica mesta – Nemanja Lazić 

0
0

1 Komentara

  1. Bravo gigante ponosu nas,idemo sad lagano da zaustavimo i postavimo na svoje mesto crno zlo Srbije…..u korenu ga ponovo saseci da se ne siri dalje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter