0
Košarka

FOTO: NBA

OL-STAR UTAKMICA: Srbin među najboljima nakon 15 godina i Stojakovića – Jokić! Pozitivno iznenađenje je još jedan Nikola!

Objavljeno: 01.02.19 u 08:44

Noćas su izabrani i ostali igrači koji će igrati Ol-star utakmicu u Šarlotu.

Nešto ranije izvučene su i startne petorke.

Luka Dončić u svojoj debitantskoj sezoni ipak neće igrati Ol-star utakmicu, ali hoće Nikola Jokić po prvi put u svojoj karijeri, u trećoj NBA sezoni. Jokić je prvi Srbin nakon 15 godina koji će igrati utakmicu najboljih košarkaša najjače lige, a predstavnika će u Šarlotu od 17. do 19. februara imati i Crna Gora – Nikolu Vučevića.

Glasovima navijača, igrača i novinara izabrani su starteri. Na jednoj strani Lebron Džejms, Stef Kari, Džejms Harden, Kevin Durent i Pol Džordž sa zapada, a na drugoj Janis Adetokumbo, Kemba Voker, Kajri Irving, Kavaj Lenard i Džoel Embid.

Zatim su na scenu došli treneri koji su birali rezerve, one će tek biti razvrstane po ekipama 7. februara, a po konferencijama to su sa istoka Nikola Vučević, Kajl Lauri, Blejk Grifin, Bredli Bil, Kris Midlton, Ben Simons i Viktor Oladipo, a sa zapada Rasel Vestbruk, Entoni Dejvis, Demijen Lilard, Lamarkus Oldridž, Klej Tompson i Karl-Entoni Tauns.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter