0
Košarka

NBA: Marjanoviću opet šansa ‘na kašičicu’ i nova sjajna rola srpskog centra

Objavljeno: 01.02.19 u 10:25

Međutim, na krilima Lebrona Džejmsa su Lejkersi slavili u derbiju Los Anđelesa.

Lejkersi su Kliperse porazili rezultatom 123:120.

Tokom celog prvog poluvremena igrao se egal sa velikim brojem preokreta, a prednost je u prvoj deonici uglavnom bila na strani Klipersa. U drugoj nešto drugačija slika, Lejkersi su došli do naleta pri kom su u dva navrata imali po plus šest, da bi do poluvremena Klipersi ponovo izjednačili.

Na startu trećeg kvartala je taj tim opet poveo, ali to je bilo poslednje vođstvo izabranika Doka Riversa na meču. Započela je izvanredna serija Lejkersa koja je trajala praktično celu treću četvrtinu, do maksimalnih plus 14. Međutim, Klipersi su novom serijom uspeli da se vrate.

Ne i da povedu, ali da izjednače i izbore produžetak. U dodatnom vremenu mnogo bolja igra Lejkersa koji su zasluženo stigli do pobede.

Jedini sršpski košarkaš koji je igrao noćas na terenima NBA lige bio je Boban Marjanović koji je na terenu proveo nešto više od 13 minuta, i za to vreme postigao 11 poena uz odličan procenat šuta, ali i uhvatio pet skokova. Lu Vilijams je sa 24 poena bio najbolji kod Klipersa, dok je na drugoj strani Lebron Džejms uz isti broj poena imao 14 skokova i devet asistencija.

(Izvor: YouTube/Z-highlights)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter