1
Košarka

FOTO: STARSPORT

GLAS MENADŽERA: Miško Ražnatović otkrio da li će Jokić igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu!

Objavljeno: 01.02.19 u 18:52

Vest koja je obeležila noć između četvrtka i petka, kao i današnji dan, obeležilo je pozivanje Nikole Jokića za veliki spektakl na ‘Ol Star’ vikendu.

Srpski as iz Denver Nagetsa dobio je zvaničan poziv, koji je obradovao ljubitelje košarke u Srbiji, ali i njegovog dugogodišnjeg menadžera Miška Ražnatovića.

– Mene je možda najviše obradovala ta vest. U prvom trenutku je bio čudan osećaj, očekivali smo to, ali kada se vest pojavila… Veliko zadovoljstvo i sreća – rekao je Ražnatović za TV Prva.

Ražnatović je otkrio kakva je bila Jokićeva neposredna reakcija po objavljivanju ove vesti.

– Neposredno nakon toga, pričali smo 10-15 minuta. Njegova reakcija je bila kao ista onakva kakva i na druge stvari u životu. Mladi bi rekli – kul. Prilično smireno, naravno zadovoljno i srećno, ali rekao je da u tom trenutku nije još nije svestan svega što se dešava. Ja verujem kada dođe tamo, u Šarlot, i kada se suoči sa svim tim zvezdama i bude u društvu, da će tek onda postati svestan onoga šta je uradio – dodao je Ražnatović.

Prema njegovom mišljenju, Jokić ima sve preduslove da postane najbolji srpski igrač svih vremena.

– Mislim da je Nikola na pragu da dobije tu kvalifikaciju, najboljeg srpskog košarkaša svih vremena. Naravno, tu su velikani u borbi za to mesto, kao što su Peđa Stojaković i Vlade Divac, ali imajući u vidu da njemu predstoji još nekih desetak godina NBA karijere, a da je u ovom trenutku oborio mnoge rekorde, ne samo srpskih, već i NBA igrača… Zaista mislim da će po okončanju njegove NBA karijere ponetiti tu titulu – najboljeg srpskog košarkaša svih vremena.

Na kraju se osvrnuo na ono što verovatno najviše zanima navijače u Srbiji – hoće li Jokić predstavljati reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini 2019. godine?

– Ta šansa je više nego realna i mislim da sve te izjave koje su se pojavljivale u nekoj negativnoj reakciji krajnje preuranjene jer o se nikakva odluka nije donela, niti se puno pričalo o tome… Ali ja se nadam da će Nikola igrati u Kini – zaključio je Ražnatović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter