2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ: Olimpija je skupina talentovanih momaka, oni imaju svoju računicu i cilj

Objavljeno: 01.02.19 u 14:32

Sutra će od 19 časova Crvena zvezda dočekati Olimpiju u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Prva utakmica crveno-belih nakon nekoliko vezanih poraza i prvog neuspeha na Jadranu.

Crvena zvezda je rezultatom 84:68 izgubila od Cedevitu u Zagrebu, a sada sledi duel sa Olimpijom koja se bori za opstanak u ABA ligi.

– Očekuje nas meč sa ekipom koja je spoj izuzetno talentovanih momaka i iskusnih igrača poput Begića i Lorbeka. Igrali smo sa njima dva puta ove sezone i znamo da neće biti lak meč. Međutim, nama je potrebna pobeda kako bismo se vratili u pravi ritam. S druge strane Olimpija ima svoju računicu i svoj cilj, jer se trenutno bori sa nekolicinom ekipa da izbegne opasnu zonu kojoj po svom kvalitetu svakako ne pripada. Zato moramo da budemo maksimalno oprezni i čvrsti, jer će bez obzira na sve navedeno Olimpija igrati bez pritiska u ovoj utakmici, rekao je Tomić, a zatim je Ognjen Dobrić dodao:

– Ovo će nam biti treći susret u sezoni, nakon Superkupa i duela u Ljubljani, dosta toga se promenilo, tu je i novi trener Nikitović. Olimpija se bori se za beg iz opasne zone i sigurno ima svojih motiva da pokuša da nas iznenade pred našim navijačima. Sa druge strane, mi želimo da se vratimo pobedama, osiguramo našu poziciju za koju se borimo od oktobra meseca.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter