0
Evroliga

EVROLIGA: ‘Armejci’ pregazili Budućnost, Real tesno do trijumfa protiv Daške

Objavljeno: 01.02.19 u 20:10

CSKA i Real Madrid su opravdali uloge favorita u dueluma protiv Budućnosti i Darušafake.

Budućnost se dosta dugo držala protiv CSKA u Moskvi, inače ekipe koju je savladala u prvom delu sezone u Podgorici, ali se u drugom poluvremenu sve raspalo.

U prvih 20 minuta šampion ABA lige je postigao 47 poena, dok je u drugom dao svega 19. To dovoljno govori kako je tekao današnji meč. CSKA je razbio goste u nastavku i stigao do više nego ubedljivog trijumfa.

Najefikasniji je bio Nando de Kolo sa čak 27 poena, a 17 je postigao Danijel Heket. U poraženom taboru, Noris Kol je ubacio 11, a Džejms Bel 10 poena.

Real Madrid je imao više problema protiv Darušafake u gostima, iako je tokom većeg dela meča vodio ubedljivijom razlikom, na kraju je turski tim imao priliku za potpuni preokret.

Nije uspeo i Real je slavio u dramatičnom finišu sa četiri poena razlike. Najefikasniji je bio plej domaćih Toni Daglas sa čak 27 poena, a Real su predvodili Trej Tompkins i Entoni Rendolf sa po 15 poena.

Evroliga, 21. kolo:

četvrtak

Himki – Žalgiris 74:64
Olimpijakos – Barselona 55:76
Bajern – Fenerbahče 90:86 (dva produžetka)
Baskonija – Makabi 97:73

Petak

CSKA – Budućnost 96:66
Darušafaka – Real 82:86

20.30 Panatinaikos – Efes
21.00 Gran Kanarija – Armani Milano

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter