0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI: Neću da lažem, nismo zaslužili da prođemo dalje – navijači jesu…

Objavljeno: 31.01.19 u 09:38

Crno-beli su u petom kolu Top 16 faze Evorkupa, na svom terenu izgubili od Ritasa sa 77:78.

Ovim košarkaši Partizana završili su takmičenje, a preostaje samo da se u poslednjem duelu ode na gostovanje Albi.

Sinoć je dvorana ‘Aleksandar Nikolić’ bila ispunjena do poslednjeg mesta, domaća ekipa je do samo nekoliko sekundi pre kraja imala pobedu u rukama, ali je usledio šut Paharuskog koji je srušio snove Beograđanima.

– Čestitam Ritasu. Teška utakmica, kao što smo očekivali. Sjajna atmosfera, bili su bolji, ali smo uspeli da preokrenemo utakmicu u poslednjoj četvrtini. Vodili smo pola koša, posed do kraja, ali nismo uspeli da branimo 2,7 sekundi pre kraja. Ako to ne uspeš da braniš, onda zaslužuješ da pobediš, počeo je Trinkijerji.

FOTO: STARSPORT

Trener Partizana pri odgovaranju na pitanja novinara podgvukao je da njegova ekipa nije zaslužila plasman u dalju fazu.

– Mi nismo zaslužili da idemo u Top 8. Ne mogu da lažem. Nismo uspeli da branimo finiš u Monaku, nismo danas. Jako mi je žao, jer mi je jako jasno ko je spreman za Top 8, to su naši navijači, a mi nismo. Mi nismo! I ja ne kažem to jer sam ljut, besan. To mi je samo izazov da budemo bolji. Ja znam kako smo počeli, ali na kraju košarka je igra malo šah, malo telo. Nekada zajedno. U Monaku smo zaboravili sve, a danas smo imali srce, muda, stomak, sve, ali nismo zaslužili. Žao mi je za ovu fantastičnu podršku. Ja ne volim da zezam, naši navijači su spremni za sve. Sada dolazi ono teško. Lako je uperiti prstom, ko je više kriv, ko manje. Ako je ova institucija nešto posebno, ova utakmica će biti ‘turning point’. Svi koji su igrači, treneri, klub, navijači, svi dišemo isti vazduh, zaključio je Italijan.

FOTO: STARSPORT

Naredni meč u ABA ligi crno-beli igraju u subotu od 17 sati protiv Cibone u Zagrebu, dok Albi gostuju od 20.45 narednog utorka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter