0
Evrokup

ROK STIPČEVIĆ: Ovo je najlepša atmosfera u Evropi! Prošao mi je Kecman kroz glavu kod poslednjeg šuta (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.19 u 22:33

Košarkaši Ritasa savladali su Partizan i ostali u borbi za plasman u Top 8, ali je za to neophodno da u poslednjem kolu savladaju i Monako. Jedan od ključnih igrača u pobedi nad crno-belima bio je Rok Stipčević, koji je posle meča pohvalio navijače Partizana.

– Sve se vraća, sve se plaća… Izgubili smo dve utakmice u poslednjim sekundama, sad smo pobedili, i to mogu slobodno reći u najlepšoj atmosferi u Evropi. Čestitam i klubu i vama na atmosferi jer zbog ovoga se iga. Užitak je igrati pred ovakvim navijačima. Naravno, navijaju za svoje, ali sve u granicama normale. 

Upitan da prokomentariše sopstveni doprinos, Stipčević je istakao:

– Ja ne odrađujem svoje, uvek dajem što mogu. Radim šta je ekipi potrebno. Ako moram da pogađam, radim to, ako moram da igram odbranu, radim to…

Na kraju je dodao da je strepeo do poslednjeg zvuka sirene:

– Još jedna stvar, kod ovog poslednjeg šuta Marinkovića prošao mi je Kecman kroz glavu, pa sam ispratio šut do kraja, zaključio je sjajni košarkaš Ritasa.

Iz dvorane „Aleksandar Nikolić“ – Petar Lazić i Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter