0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

LENDEJL: Preuzimam odgovornost, poslednji koš je moja krivica

Objavljeno: 30.01.19 u 23:11

Džok Lendejl je u samo nekoliko sekundi prešao put od heroja do tragičara, pošto je posle pogođenog koša za vođstvo na trenutak dopustio da mu padne koncentracija, što je Ritas iskoristio i stigao do pobede 78:77.

A Lendejl je posle susreta istakao da je od početka krenulo loše:

– Napravili smo mnogo grešaka na početku utakmice. Primili smo 30 poena u prvoj četvrtini i našli se u situaciji u kojoj nismo želeli da budemo. Borili smo se, poveli, ali potom smo zabrljali. Preuzimam odgovornost za poslednju odbranu, istakao je Australijanac, koji je potom pokušao da objasni šta se dogodilo i kako je Parahovski došao u situaciju da donese trijumf Litvancima:

– Manjak komunikacije. Mada bila je moja greška, morao sam bolje da ispratim i čuvam svog igrača, dodao je Lendejl.

O navijačima nije štedeo reči hvale:

– Atmosfera je ludilo, rade sjajan posao i veoma je zabavno igrati pred njima. Hvala im na podršci, a mi nismo završili, preostaje ABA liga… 

Za kraj je na red došlo pitanje – kako nastaviti dalje?

– Kako dalje? Vraćamo se sutra na trening, nastavljamo da radimo našu stvar, i moramo da budemo sve bolji i bolji, zaključio je centar Partizana.

(Iz dvorane „Aleksandar Nikolić“ – Petar Lazić)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter