0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Kakav rasplet u Partizanovoj grupi, posle meča Monako – Alba ostalo još samo jedno mesto za četvrtfinale!

Objavljeno: 29.01.19 u 20:51

Rezultatom 73:61 je tim iz Berlina slavio u Monaku.

Pobeda nemačke ekipe koja ne utiče puno na Partizan, ali ‘prija’ Ritasu kojem ne bi odgovaralo da je Monako slavio.

Jedna od najlošijih partija ekipe Saše Filipovskog. U većem delu meča Alba je kontrolisala igru, dok prvenstveno u redovima domaćeg sastava nije bilo ideje. Već u prvoj deonici je Alba imala dvocifreni plus, da bi nešto slabijom igrom Nemci završili prvo poluvreme, dok je Monako loše igrao tokom celog prvog poluvremena.

Za nijansu je poboljšao igru domaći tim u nastavku, ali to nije bilo dovoljno da se smanji minus.

U Partizanovoj E grupi su stvari trenutno ovakve. Alba je i definitivno učesnik četvrtfinala, dok se tri tima bore za još jedno mesto koje vodi dalje. Alba ima dve pobede više od Partizana, Monako poraz više i isti broj pobeda, a oba tima imaju po utakmicu više.

Ukoliko crno-beli sutra poraze Ritas imaće pobedu više od Monaka i definitivno isključiti Litvance iz borbe za prolaz, dok će imati i pobedu više od Monaka. Međutim, ukoliko Alba porazi u poslednjoj utakmici crno-bele u Berlinu, a Monako savlada Ritas, crno-beli ne nastavljaju takmičenje.

Sve je u rukama Partizana koji sa dve povede, nad Ritasom i Albom, bilo koje razlike, definitivno ide u četvrtfinale Evrokupa.

EVROKUP, 5. runda:

Grupa E:

Utorak:

Monako – Alba 75:61

Sreda:

20.00 Partizan – Ritas

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter