0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

U PRAVI ČAS: Partizan znatno jači dočekuje Ritas!

Objavljeno: 28.01.19 u 21:27

Jedan od ključnih duela u borbi za prolaz u četvrtfinale Evrokupa ‘parni valjak’ bi trebalo da dočeka u jačem sastavu nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko utakmica.

Iako je Partizan upisao tri pobede u poslednja tri meča bez Radeta Zagorca (Zadar, Monako, Mega Bemaks), jasno je da igrač tog kalibra nedostaje timu Andree Trinkijerija.

To bi moglo da se promeni u predstojećem duelu protiv litvanskog Ritasa u okviru petog kola grupe E Evrokupa, koji je veoma važan za crno-bele, koji će juriti trijumf, a po mogućstvu veći od šest razlike zbog poraza u prvom kolu u Viljnusu.

Zagorac je večeras prvi put oporavljen trenirao sa ostatkom tima, prenosi ‘Blic’, i postoji dobra šansa da se nađe u rosteru u meču protiv Litvanaca.

Utakmica između Partizana i Ritasa igra se u sredu od 20 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Karte se u prodaju puštaju sutra i koštaće:

TRIBINE – 400 rsd (Tribina A je rasprodata)
PARTER – 600 rsd (U prodaji je samo Parter B, Parter 4 je rasprodat)
BELA LOŽA – 2.200 rsd
VIP LOŽA – 2.500 rsd

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter