0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LENDEJL O INCIDENTU SA ATIĆEM: To je bila njegova igra, uštinuo me je – nisam koristio srpski, samo australijski sleng (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.19 u 16:27

Sa 17 poena i šest skokova, Džok Lendejl je bio jedan od bitnijih faktora u sinoćnoj pobedi Partizana.

Crno-beli su na svom parketu porazili konkurenta za plej-of, Megu.

– Napravili smo neke greške, napravilo smo i dobre poteze… Jedino što je stvarno bitno jeste da smo pobedili. Odradili smo svoj posao u jednoj ovako teškoj utakmici i to je ono što je najbitnije, izjavio je Lendejl.

U finišu utakmice desio se i jedan manji incident pod košem Mege u kom su učestvovali Edin Atić i australijski centar, ali se sve brzo smirilo i saigrači su razdvojili ova dva košarkaša.

– Ne, nisam koristio srpski, već australijski sleng, to je sve što je dobio… Uštinuo me je, ja sam ga udario po ruci. To je način na koji je ‘igrao’, on je to odabrao, rekao je kratko Džok Lendejl.

U sredu u Beograd dolazi Ritas koji je na startu top 16 faze Evrokupa naneo poraz Partizanu.

– Utakmica koju moramo pobediti. Imamo skor od dve pobede i dva poraza i treba nam pobeda jer nismo pobedili Monako sa dovoljnom razlikom. Biće teška utakmica, Ritas je dobar tim. Pobedili su nas u prvoj utakmici, ali ćemo sada biti bolji.

(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter