0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Cedevita/Marin Susic

NAVIJAČI RAZOČARANI IGROM U ZAGREBU: Pulen je nezaustavljiv, Nenadić pevuši, Stratos kao poštar, a Regland kao Bjelica – došlo je Ristićevih pet minuta (REAKCIJE)

Objavljeno: 26.01.19 u 17:43

Derbi meč ujedno je i premijerni u sklopu 17. kola regionalnog košarkaškog takmičenja.

Zagrebačka Cedevita u ‘Domu sportova’ dočekala je neporaženog lidera šampionata, Crvenu zvezdu.

Tokom prve četvrtine, rezultat je bio na klackalici,  da bi kasnije domaća ekipa ‘dodala gas’, te se na odmor se otišlo sa 47:33. Od samog starta najraspoloženije za igru je plejmejker domaćeg tima, Džejkob Pulen. Jedan od najboljih igrača tim Slavena Rimca bio je neko za koga u defanzici creno-beli nisu imali rešenje, a on je i najefikasniji na terenu sa 13 postignutih poena. Dosta grešaka kada je u pitanju Crvena zvezda obeležilo je ovaj deo, te je drugi period meča bio zasigurno najlošiji od starta sezone ove ekipe.

U ekipi Crvene zvezde najraspoloženiji je centar Dušan Ristić sa 10 poena, dok Dobrić ima sedam. Nakon što se protiv Valensije nije upisao dugo u listu strelaca, i danas je nakn dve četvrtina ta kolona prazna kod Džoa Reglanda, što ne raduje pristalice kluba. Navijači kluba sa Malog Kalemegdana nisu zadovoljni viđenim nakon dvadeset odigranih minuta u hrvatskoj prestonici, a evo šta oni pišu na Tviteru:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter