0
AdmiralBet ABA Liga

TRINKIJERI: Moramo Megi da pariramo na pravi način; GAGIĆ: Oni su uvek nezgodni

Objavljeno: 25.01.19 u 13:00

Ove subote u dvorani „Aleksandar Nikolić“ na programu je meć koji bi mogao i definitivno da reši pitanje četvrtoplasiranog tima ABA lige, Partizan – Mega Bemaks.

Utakmica je zakazana za 19 časova, a danas je započela prodaja ulaznica. 

Pred ovaj susret za zvanični sajt crno-belih pričali su centar Đorđe Gagić i Trener Andrea Trinkijeri.

– Mega je uvek nezgodan protivnik. Igraju brzo, agresivno i nikada se ne predaju bez obzira na trenutno stanje na terenu. Sa druge strane, mi želimo da na pravi način nastavimo sa igrama na dva fronta. Svi smo svesni da je u sutrašnjem meču veliki ulog, ali mi uvek sve stavljamo na crno-belo i verujem da će nam takav pristup doneti veoma važnu pobedu, istakao je Gagić.

Svoj prvi meč na klupi Partizana, trener crno-belih Andrea Trinkijeri je vodio upravo protiv Mega Bemaksa u 6. kolu regionalnog šampionata.

– Izgleda kao da je prošlo šest meseci od te prve utakmice, ali nije, prošlo je manje od tri. Očekuje nas super važan meč. Mega je u odnosu na naš prvi duel promenila sastav, ali im je stil igre ostao isti. Igraju agresivnu odbranu, presing, i mi toj njihovoj energiji moramo parirati na pravi način, rekao je Trinkijeri.

PARTIZANOV APEL NAVIJAČIMA

Partizan je zbog ponašanja navijača u više navrata ove sezone bio prinuđen da plati kaznu, pa su se crno-beli obratili navijačima:

– Pred utakmicu 17. kola regioanlnog šampionata, KK Partizan još jednoM upućuje apel svojim navijačima da navijaju fer, sportski, i da se uzdržavaju od reakcija koje mogu dovesti do toga da klub ponovo bude kažnjen. Stavimo svu energiju u službu Partizana, navedeno je u apelu crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter