0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CEDEVITA ‘PRETI’: Bivši igrač Partizana je uveren da Zvezda pada prvi put ove sezone

Objavljeno: 25.01.19 u 18:10

U taboru Cedevite su uvereni da mogu da savladaju Crvenu zvezdu prvi put u tekućoj sezoni ABA j.t.d. lige.

Trener Cedevite Slaven Rimac je crveno-belima iskazao veliko poštovanje zbog ovosezonskih rezultata, ali je rekao da i njegov tim ima svojih prednosti.

– Kada smo fokusirani i energetski dobri, sa obzirom da imamo manjak rotacija, pogotovo na unutrašnjim pozicijama, možemo da igramo sa svima. Zvezda nas je prvu utakmicu dobila i sad ćemo videti koliko možemo protiv najbolje ekipe u ABA ligi. Oni na tim pozicijama gde smo mi inferiorni jesu dominantni, ali mislim da smo se i pre susretali s takvim problemima i dobro ih rešavali – rekao je Rimac na konferenciji za medije u Zagrebu.

– Dolazi nam Zvezda, bez ijedne izgubljene utakmice u ABA ligi, pravi mamac za navijače i veliki izazov. Prvu utakmicu nismo dobro izgledali, ali je to sada nama dodatni motiv – rekao je Rimac.

Krilni košarkaš Cedevite, a bivši igrač Partizana, Edo Murić, smatra da bi domaći teren mogao da bude prevaga.

– Sigurno imamo šanse, samo moramo da budemo pravi i da se borimo. Imamo veliku motivaciju da ih prvi dobijemo i sigurno da ćemo uraditi sve da to i uradimo. Dolazi nam možda najbolja ekipa lige i zato nam je potrebna puna dvorana – ističe Murić.

Meč 17. kola ABA j.t.d. lige između Cedevite i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 sati u ‘Domu sportova’ u Zagrebu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter