0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PRIZNANJE NAKON TRIJUMFA U BEOGRADU: Dubljević proglašen za najboljeg, Perperoglu najviše pogađao (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.19 u 15:26

Nakon okončanja četvrtog kola Top 16 faze Evrokupa došlo je vreme da se ‘podvuče crta’.

Najbolji u ovom kolu, prema statistici bio je crnogorski centar Bojan Dubljević.

Nakon postignutih 24 poena u pobedi Valensije nad Crvenom zvezdom rezultatom 82:81 u beogradskoj dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, Dubljević je dobio priznanje najkorisnijeg. Crnogorski centar postigao je 24 poena, a uz to skupio je i osam skokova, pet dodavanja i jednu ukradenu loptu. Pored toga on je pogodio i četiri trojke iz šest skokova, a ukupan indeks korisnosti bio je 29.

(VIDEO;YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

Centar Valensije je za jedan poen bio bolji od košarkaša Monaka Pola Lakomba, koji je u porazu od Partizana ostvario lični rekord postigavši 23 poena. Igrač Crvene zvezde Stratos Perperoglu sa 26 postignutih poena bio je najefikasniji u ovoj rundi. Nekadašnji igrač Mege, a sada član Asvela Alfa Kaba i centar crveno-belih Mohamed Faje imali su najviše skokova, po deset. Najviše asistencija imao je Ismet Akpinar iz Ulma, devet, a najviše ukradenih lopti imao je Rafa Luž, četiri.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter