2
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN KAŽNJEN: Crno-beli žestoko sankcionisani – umesto u napredak, novac ide u nepovrat

Objavljeno: 24.01.19 u 12:41

Crno-beli su kažnjeni zbog ispada navijača u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Paljenje baklji, ubacivanje tupih i mekih predmeta koštaće Partizan 10.000 evra.

Kako se radi o ponovljenom slučaju, ne čudi što je cifra ovako velika. U dosta burnoj atmosferi prošao je meč Partizan – Monako u ‘Pioniru’, a neki od poteza publike su sada stigli na naplatu.

– Ovim putem, KK Partizan NIS još jednom želi da apeluje na svoje navijače da na ovaj način ne čine štetu klubu. Uprkos razumevanju za revolt koji pojedine situacije na terenu izazivaju, više je nego jasno da reakcije koje dovode do kažnjavanja kluba ne vode nikuda. Naprotiv, takve situacije postaju za klub neizdržive. Potpuno bez smisla je situacija u kojoj se klub bori da proda što više sezonskih i dnevnih karata, a da ostvareni prihod zapravo ne završi u klubu! Ogromne svote novca odlaze u nepovrat umesto da budu uložene u napredak Partizana, stoga klub skreće pažnju svojim navijačima kako je krajnje vreme da svi zajedno iz grešaka nešto naučimo. Hajde da svoju energiju stavimo u službu Partizana i njegovog povratka u vrh regionalne i evropske košarke. Pokažimo da smo za to zreli! Prva prilika je već u subotu, kada nam u goste dolazi Mega Bemaks, piše u saopštenju Partizana.

0
0

2 Komentara

  1. Nikakva vest. Nekoliko
    pojedinci NAMERNO to radi.
    Odmah izbacite te TROJANCE. DOSTA SU nistili
    PARTIZAN. NA SUD !!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter