4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Šteta, i na Limož – Unikaha presudilo pola koša, evo šta to znači za Crvenu zvezdu i kako može dalje

Objavljeno: 23.01.19 u 22:53

Neizvesno je bilo i u Limožu gde je meč rešen u finišu.

Unikaha je rezultatom 78:77 porazila francuski sastav.

Šampionu Srbije bi više odgovarala pobeda Limoža koji je bio blizu takvog rezultata. Gotovo cela utakmica protekla je u egalu, a u trećoj deonici je Limož uspeo da podigne nivo igre i u poslednjih deset minuta uđe za tri poena prednosti.

Na četiri sekunde do kraja utakmice je Džonatan Rusel faulirao Brajana Robertsa koji je iskoristio oba slobodna bacanja te je Unikaha povela sa 78:75. Do kraja je ostalo malo vremena, a Roberts je potom faulirao Džordana Tejlora kako kojim slučajem ne bi došlo do trojke koja bi donela izjednačenje.

Jedna jedina kalkulacija Zvezdu vodi u narednu fazu Evrokupa. Crveno-beli moraju bilo kojom razlikom da poraze Limož u Francuskoj sledeće nedelje, te da u istom kolu Valensija koja se već plasirala dalje porazi Unikahu u Malagi. Ukoliko bi se to desilo, u poslednjem kolu bi se u direktnom okršaju srpski i španski tim u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ borili za prolaz dalje. Crvenoj zvezdi ne bi bila dovoljna samo pobeda, ona mora da bude sa minimum šest poena razlike.

EVROKUP, četvrto kolo

Utorak

Monako – Partizan 68:71
/Lakomb 23 – Renfro 20/

Alba – Lijetuvos Ritas 87:85
/Hermanson 25 – Bendzius 16/

Asvel – Frankfurt 75:52
/Sloter 15 – Klark 13/

Sreda

Lokomotiva Kubanj – Ulm 88:76
/Rajt 20 – Grin 16/

Crvena zvezda – Valensija 81:82
/Perperoglu 26 – Dubljević 24/

Cedevita – Uniks 83:100
/Kuk 18 – Kolesnikov 20/

Andora – Zenit 86:74
/Voker, Enis 20 – Miler 19/

Limož – Unikaha 77:78
/Butsil 20 – Roberts 20/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

4 Komentara

  1. Hvala Cirbesu za ranije partije,ali stvarno mu se treba zahvaliti. Ristic da je imao trecinu Cirbesove minutaze,on sad bio prvi centar. Beron i Cirbes direktni krivci,Tomic indirektan. Zasto nije isao na faul u poslednjem napadu Valensije,i da nama ostane razumnih 8-9 sekundi za napad?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter