0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ŠTETA: Alba u poslednjoj sekundi sa linje za slobodna bacanja srušila Ritas u Berlinu (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.19 u 22:15

U ‘E’ grupi Evrokupa, gde se takmiči i Partizan, Alba je pobedila Lijetuvos Ritas 87:85 poenima u poslednjoj sekundi.

Drama u Berlinu! Malo je falilo da Litvanci slave u prestonici Nemačke i totalno zakuvaju grupu u kojoj su još Partizan i Monako. Alba je slavila sa 87:85, a do trijumfa je stigla poenima Hermansona u poslednoj sekundi sa linije slobdnih bacanja. Faul je napravio Kramer, a Sili je promašio šut koji bi Lijetuvos odveo u produžetak.

Hermanson je ubacio 25 poena za Albu, Geidratis je dodao 16, Gifi je ubacio 10, a naš Stefan Peno osam. Kod Lijetuvosa je Bendžijus ubacio 16 poena, a Sili 14.

Alba je sada prva u grupi sa skorom 3-1, dok je Monako drugi sa skorom 2-2 i boljim međusobnim skorom od Partizana. Crno-beli na trećem mestu imaju isti skor 2-2. Poslednji je Lijetuvos sa 1-3 i malim šansama da može dalje.

Partizan upravo u sledećem kolu dočekuje Litvance i pobeda u ‘Pioniru’ bi bila ogroman korak ka četvrtfinalu. Pogotovo ako Alba uspe da slavi u Monte Karlu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter