0
Evrokup

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT U MONAKU: Mediji slabo ispratili večerašnji meč, ali su istakli bivšeg i sadašnjeg igrača Partizana (FOTO)

Objavljeno: 22.01.19 u 10:28

Novinski natpisi na Azurnoj obali možda ne ističu dovoljno važnost meča koji se igra večeras od 19 časova.

(Od izveštača HotSporta iz Monaka)

Partizan je pre šest dana u Beogradu poražen od Monaka, i to je u poslednjoj četvrtini izbegao potpuni debakl, došavši na samo četiri poena minusa. To znači da bi im večerašnja pobeda od pet ili više razlike vratila kompletnu sudbinu u ruke.

Međutim, isto važi i za Monako, čiji se mediji nisu previše zaintrigirali večerašnjim okršajem. Ako je sudeći po tekstovima u novinama.

Samo je lokalni ‘Nice-o-matin’ posvetio pažnju i celu stranu duelu koji bi mogao da odluči mnogo toga u grupi E TOP 16 faze Evrokupa.

Ističu se važnost utakmice i Monakovi planovi za plasman u četvrtfinale preko rivala koji je ‘veliki poduhvat’, a u nastavku su istaknuti jedan bivši i jedan sadašnji igrač crno-belih.

Sa leve strane posvećen je tekst Dušanu Kecmanu, članu stručnog štaba Partizana, a sa desne duelu koji bi mogao da odluči pobednika između šutera Monaka Džereda Džounsa i jednog od najboljih defanzivaca Partizana Bandže Sija.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter