0
Košarka

NBA: Rekord ‘Ludog Srbina’, očajni Klipersi bez šanse protiv Golden Stejta, ‘Bugi’ Kazins ponovo na parketu (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.19 u 09:20

U teoriji, što se igralo, igralo se, pošto bi ostatak sezone trebalo da bez većih problema protekne u znaku Golden Stejt Voriorsa.

Odigrano je noćas sedam utakmica, a od igrača iz Srbije jedini je „akciju“ video Boban Marjanović. Par dana nakon što je svetlost dana ugledala njegova filmska tuča sa Kijanu Rivsom Bobi je dobio priliku da zaigra protiv aktuelnih šampiona, ali je za tri minuta napravio dva faula, izgubio dve lopte i meč je okončao bez ijedne pozitivne stavke u statistici.

Mada ni njegovi saigrači, ako izuzmemo Herisa sa 28 i Aleksandera sa 24 poena, nisu bili mnogo uspešniji, jer je utakmica završena pobedom Golden Stejta, 112:94.

Iako je prvi deo meča protekao u egalu, čak je i Los Anđeles imao prednost od četiri poena u prvoj četvrtini, sredina treće deonice donela je prednost „ratnika“ od 15 poena, nakon čega nije bilo povratka. Lako je tim iz Ouklanda priveo meč kraju, imali su u jednom momentu i 22 poena viška, pa se može reći da su rutinski slavili. 

(Youtube/Ximo Pierto)

Stef Kari je ubacio 28, Kevin Durant četiri manje, Drejmond Grin je uz sedam poena dodao osam skokova i devet asistencija, a povratnik na parket Demarkus Kazins je ubacio 14 poena. Bivši košarkaš Sakramenta i Nju Orleansa pružio je dobru partiju nakon višemesečne pauze, pa je jasno da bi, kad se vrati u formu, trebalo da bude pojačanje koje bi veoma lako moglo već sad da odluči i pitanje šampiona, jer ukoliko se i Bugi razigra, teško da će iko moći Voriorse da savlada u seriji…

(Youtube/NBA)

San Antonio Sparsi, koje sa klupe predvodi legendarni „Ludi Srbin“ Greg Popovič, zabeležili su pobedu protiv Minesote 116:113 i tako svom treneru doneli 520. pobedu na gostujućim terenima u karijeri, čime je izjednačio rekord Peta Rajlija.

(Youtube/Ximo Pierto)

NBA – rezultati:
Boston Seltiks – Memfis Grizlis 122:116
Detroit Pistons – Majami Hit 98:93
Orlando Medžik – Bruklin Nets 115:117
Minesota Timbervulvs – San Antonio Spars 113:116
Juta Džez – Klivlend Kavalirs 115:99
Los Anđeles Klipers – Golden Stejt Voriors 94:112
Portland Trejl Blejzers – Nju Orleans Pelikans 128:112

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter