0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Krupni koraci Asvela i Lokomotive ka četvrtfinalu

Objavljeno: 16.01.19 u 21:55

I u grupi F Evrokupa videli smo dva ‘brejka’ u gostima, što su krupni koraci Asvela i Lokomotive ka plasmanu u nokaut rundu.

Slično kao u grupi E, u kojoj je Partizan, i u grupi F su gosti u 3. kolu ostvarili pobede, a u njihovom slučaju će im one verovatno biti ključne za plasman u narednu fazu takmičenja u kom imaju najviše ambicije.

ASVEL je u Nemačkoj slavio trijumf nad Frankfurtom rezultatom 70:58 i tako zadržao maksimalan učinak u TOP 16 fazi. Odličnom odbranom sveli su domaćina na vrlo malom broju poena i tako odneli pobedu, a ukoliko to ponove sledeće nedelje na svom terenu, definitivno će se plasirati u narednu fazu dva kola pre kraja.

U drugom meču ove grupe Lokomotiva je, takođe u Nemačkoj, savladala Ulm i verovatno toj ekipi u direktnom okršaju zadala ključan udarac u borbi za neko od prva dva mesta.

Ruski tim je tokom meča imao i 16 poena viška, ali je Ulm u poslednjoj deonici uspeo da potpuno nadoknadi zaostatak i stigne do 77:76.

Međutim, Lokosi su uspeli da odbiju taj nalet Nemaca i na kraju slave tesan trijumf od 84:81. Ulm će žaliti za šansom da preokrene, ali će biti zadovoljni porazom od svega tri poena, jer su sebi dali nadu da mogu da uzvrate u Kubanju kroz sedam dana.

Evrokup, 3. kolo:

Grupa F

Frankfurt – ASVEL 58:70

Ulm – Lokomotiva

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter