0
FIBA Liga šampiona

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije Play Off Final season 2017-2018 Crvena Zvezda v FMP (Game One III) James Feldeine (R) and Marko Jeremic Belgrade, 11.06.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TRAŽIO, ISPUNILI: Feldin dobio produžetak ugovora!

Objavljeno: 14.01.19 u 18:49

Džejms Feldin će najmanje još dve naredne sezone nositi dres Hapoela iz Jerusalima.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu ovog izraelskog kluba, Feldin je od uprave kluba zatražio, a ona mu ispunila želju i dala produžetak saradnje do kraja sezone 2020-21.

– Od kako sam stigao u Jerusalim u avgustu, osetio sam se kao kod kuće. Zaljubio sam se u grad, ljude i klub, tako da sam odlučio da odem do uprave i predložim im da, ukoliko su zainteresovani, postignemo dogovor koji će me u crvenom dresu ostaviti bar naredne dve sezone, rekao je Feldin.

On prosečno beleži 15,9 poena po meču, uz 3,7 skoka i 3,1 asistenciju, dok u FIBA Ligi šampiona ima još bolji učinak – 17,8 poena, 2,9 skokova i 3,7 asistencija.

Feldin je u Izrael stigao nakon sezone u kojoj je sa Crvenom zvezdom ispustio titulu ABA lige, ali je Beograd napustio kao šampion Srbije.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter