0
Evroliga

EVROLIGA: Jović nosio Bajern do pobede – Barselona i Baskonija upisali nove pobede (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.19 u 22:56

Utakmicama koje su počele od 20.30, odnosno 21 čas okončano je 18. kolo Evrolige.

Baskonija, minhenski Bajern i Barselona upisali su nove pobede.

Nakon što su u prethodna dva kola igrači tima koji vodi Dejan Radonjić zabeležili poraze, večeras je bila noć za pobedu. Oni su na svom ternu savladali milansi Armani rezultatom 93:87. Bajern je tokom čitave utakmice imao predost, ali je tek krajem poslednjeg perioda penal završnicom rešeno pitanje pobednika.

Veoma dobru partiju imao je srpski reprezentativac i plejmejker domaćeg tima Stefan Jović koji je upisao 14 poena. Najjefikasniji u ekipi iz Minhena bio je Nihad Đedović sa 18, dok je Lučić postigao sedam, a Dangubić dva. U poraženom timu Majk Džejms je nanizao 29 poena, dok je Vladimir Micov ubeležio pet.

Ekipa Baskonije stigla je do ubedljivog trijumfa nad Gran Kanarijom rezultatom 83:66. Oni su ovom pobedom nastavili borbu za plej-of, a ekipu iz Vitorije predvodio je Marselinjo Uertas sa 24 poena, dok je jedan manje ubeležio Poarije. Na drugoj strani Balvin je upisao 16 poena, dok je Baez imao 12, a Eriksen poen manje.

Ekipa Svetislava Pešića uspela je u ovom kolu protiv Panatinaikos upiše novu pobedu i tim ostane u gornjem delu tabele. Oni su tokom većeg dela utakmice kontrolisali rezultat, a najviše poena u domaćem sastavu postigao je Tomas Uertel, 23, dok je Serafin imao 14. Na drugoj strani jedini je dvocifreni učinak imao Papapetru, sa 17 postignutih poena.

Evroliga, 18. kolo

Četvrtak

Anadolu Efes – Himki 81:72
Fenerbahče – Žalgiris 78:61
Real Madrid – Olimpijakos 94:78

Petak

CSKA Moskva – Makabi Tel Aviv 76:93
Budućnost – Darušafaka 75:74
Baskonija – Gran Kanarija 83:66
Bajern Minhen – Olimpija Milano 93:87
Barselona – Panatinaikos 79:68

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter