0
AdmiralBet ABA Liga

(FOTO: STARSPORT)

NAKON POLA GODINE BEZ KLUBA: Luka Mitrović pronašao novi angažman

Objavljeno: 10.01.19 u 13:53

Nekadašnji kapiten crveno-belih pronašao je novi angažman.

Posle više od šest meseci koliko je proveo tragajući za klubom Luka Mitrović će zadužiti opremu Mursije.

On je prethodne sezone nastupao za nemački Bamberg, ali se nakon godinu dana provedenih tamo rastao i u julu prethodne godine raskinuo ugovor. Nakon odlaska sa Malog Kalemegdana na leto 2017. godine ovo će njemu biti drugi inostrani angažman.

Najuspešniji deo karijere i ono što ga je preporučilo da ode van granica domovine bio je period u Crvenoj zvezdi. Za pet godina koliko je proveo u tom klubu bio je trostruki uzastupni šampion Srbije i ABA lige, ali i četvorostruki osvajač Kupa Radivoja Koraća, a 2015. godine bio je MVP tog takmičenja.

Nekoliko povreda koje je imao sputale su Mitrovića tokom karijere, a ovaj momako sa crveno-belima igrao je Evroligu, dok je u mlađim kategorijama osvajao medalje sa nacionalnim timom. Njemu će u novom klubu saigrač biti crnogorski reprezentetivac i momak koji je ponikao u Realu iz Madrida Dino Radončić, koji je pre nekoliko dana takođe pojačao ovaj klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter