0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DIVAC ŽELI PLEJ-OF: Bogdanović i Bjelica dobijaju veliko pojačanje – u Kingse stiže evropski ‘begunac’ i vrhunski centar! (FOTO)

Objavljeno: 09.01.19 u 17:31

Poznati američki novinar Adrijan Vojnarovski najavljuje veliki trejd iz kog se može zaključiti da Sakramento Kingsi imaju visoke ambicije.

Novinar ESPN-a, dobro upućen u košarkaška zbivanja u najjačoj ligi na svetu, objavio je informaciju da će Sakramento Kingsi i Njujork Niksi ostvariti ‘trejd’ u kom će Zek Rendolf završiti u Njujorku, a u Kaliforniju bi stigao Enes Kanter.

Kanter je poslednjih godina jedan od poznatijih ‘begunaca’ u Evropi, u koju ne sme da se vrati budući da ga traži predsednik Turske Erdogan, čiji je košarkaš veliki politički protivnik.

Centar Niksa je nezadovoljan statusom u franšizi iz ‘Medison Skver Gardena’ i prema najavama Vojnarovskog i ESPN-a, veoma je zainteresovan za trejd u Sakramento, čiji generalni menadžer Vlade Divac želi da pojača tim pred završne borbe za plej-of.

Kanter ove sezone ima u proseku 14,4 poena i 11 skokova po utakmici, ali nije poznat kao dobar defanzivac. Kingsi svoju šansu vide u činjenici da je turski centar pred istekom ugovora i zbog toga Niksi ne bi mogli previše da traže za njegov trejd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter