0
Evroliga

EVROLIGA: Još jedan produžetak, Papanikolau i Ledej vodili Olimpijakos do pobede

Objavljeno: 08.01.19 u 22:20

U svega tri odigrane utakmice Evrolige večeras, ovo je druga koja je završena nakon odigranog produžetka.

Ponovo je domaćin bio uspešniji, Olimpijakos je rezultatom 91:87 porazio Baskoniju.

Veoma efikasan start na obe strane i lepa košarka koju su pokazala oba tima. Dosta atraktivnih poteza takođe, pogotovo pod košem koji je branio španski tim. Nešto boljom igrom u drugoj deonici je Baskonija uspela da se odlepi, da bi na kraju prvog poluvremena bilo plus četiri za goste.

U trečoj deonici je tempo značajno opao. Pogotovo u timu iz Pireja koji je ubacio samo 12 poena u celom kvartalu. Baskonija ni taj pad u igri Grka nije iskoristila pa prednost još uvek nije bila dvocifrena. Ali je onda krenula odlična serija domaćeg tima u poslednjoj deonici, koja je trajala sve do kraja produžetka kada je i došao Olimpijakos do pobede.

Grčki tim su predvodili Zak Ledej sa 23 i Kostas Papanikolau sa 22 poena. Odlični su bili i Jorgos Printezis koji je ubacio 19, kao i Najdžel Vilijams-Gos sa 17. Luka Vildoza je bio najbolji na drugoj strani sa 19 poena, a po 17 ubacili su Marselinjo Uertas i Vinsent Poirer.

Evroliga, 17. kolo:

Utorak:

Himki – Fenerbahče 82:78
Žalgiris – Efes 58:79
Olimpijakos – Baskonija 91:87

21.30 Gran Kanarija – Real Madrid

Sreda:

18.15 Darušafaka – CSKA
20.00 Panatinaikos – Bajern
20.05 Makabi – Budućnost
20.45 Armani – Barselona

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter