0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Ni odlični Patrik Miler nije pomogao Ulmu u Lionu

Objavljeno: 08.01.19 u 22:53

Ekipa Asvela je uspela da pobedi nemački tim rezultatom 93:89.

Najbolji pojedinac na utakmici bio je bivši plejmejker Partizana, Patrik Miler.

Francuska ekipa je bolje otvorila utakmicu, ali je Ulm uspeo da održi priključak i tokom prve, a i druge deonice kada je Asvel odigrao još bolje. Imao je francuski tim dvocifreni plus na poluvremenu, od deset razlike, i silovito napao na startu drugog, ali se Ulm još uvek nije predao.

I na kraju trećeg kvartala je Asvel imao tačno deset poena prednosti, da bi u finišu usledila dosta bolja igra gostiju. Ulm je serijom poena došao u priliku da dođe i do pobede, ali je Asvel uspeo da odbije nalet Nemaca i upiše itekako bitan trijumf.

Miler je utakmicu završio sa 20 poena, četiri skoka i tri asistencije, a sem što je bio najbolji strelac meča Amerikanac je imao i najveći indeks (21). Džavonte Grin i Rajan Tompson su se takođe istakli u ekipi Ulma, sa po 15 poena, dok je u pobedničkom taboru bio najbolji Amine Noua sa 16. Demarkus Nelson je utakmicu završio sa 14 poena, dok su po 11 za Asvel ubacili Teo Maledon, Miro Bilan i Čarls Kaudi.

EVROKUP, TOP 16 – 2. KOLO

GRUPA E

Sreda
19.00 Monako – Ritas
20.00 Partizan – Alba

GRUPA F

Utorak
Frankfurt – Lokomotiva Kubanj 69:91
Asvel – Ulm 93:89

GRUPA G

Utorak
Unikaha – Crvena zvezda 79:74

Sreda
21.00 Limož – Valensija

GRUPA H

Sreda
18.00 Zenit – Cedevita
20.00 Andora – UNIKS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter