0
Košarka

FOTO: NBA

OTKAZ U MINESOTI: Timbervulfsi pobedili Lejkerse, pa sat vremena kasnije Tibodo otpušten

Objavljeno: 07.01.19 u 13:41

Košarkaši Minesote pobedili su noćas Los Anđeles Lejkerse sa 108:86, nakon čega je uprava tog NBA ligaša otpustila trenera Toma Tibodoa.

Minesotu su predvodili Endru Vigins sa 28 poena, od kojih je 25 postigao u prvom poluvremenu i Karl Entoni Tauns sa 28 poena, 18 skokova i četiri blokade. Džef Tig postigao je 25 poena uz 11 asistencija a Taž Gibson 12 poena i 11 skokova.

U ekipi Lejkersa najefikasniji je bio Lens Stivenson sa 14 poena, dok je Brendon Ingram dodao 13. Ekipa iz Los Anđelesa ima samo jednu pobedu u poslednjih šest utakmica otkako se povredio Lebron Džejms.

Tibodo je otpušten sat vremena posle utakmice, posle razočaravajućeg starta sezone. Ekipu će za sada predvoditi pomoćni trener Rajan Sonders.

Poznati trener je preuzeo Minesotu 2016. godine, posle pet godina u Čikagu i ostvario je skor od 97 pobeda i 107 poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter