21
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’ PRED NOVU GODINU: Partizan doveo ‘četvorku’ iz Španije! (FOTO)

Objavljeno: 31.12.18 u 17:40

Dok se mnogi spremaju za doček Nove godine, u košarkaškom klubu Partizan vredno rade po svemu sudeći.

Crno-beli doveli su novo pojačanje! Bar tako ekskluzivno saznaje poznati košarkaški novinar i voditelj Vladan Tegeltija. On je na svom instagram profilu objavio da je bivši krilni centar Mega Bemaksa Nikola Janković novi član Partizana. 

Visoki 206 cm krilni centar bio je član Estudijantesa za koji je u proseku beležio 9,3 poena, pet skokova i 0,3 asistencije. Nikola Janković je u karijeri igrao za Šarloa, Mega Leks, OIimpiju i Sakariju.

 
 
 
View this post on Instagram

EKSKLUZIVNO NIKOLA JANKOVIC UPRAVO POTPISAO ZA KK PARTIZAN

A post shared by Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) on

0
0

21 Komentara

  1. Pa sad se vidi koje državni projekat kao.u minusu cele sezone dovode pojačanja a otkud pare kad se svugde duguje.Sramota ste Srpskog sporta.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolesnici,smirite se. Ne pobeđuje se na sajtovima nego na terenu. Otkud toliko mržnje, i u ratu se protivnici više uvažavaju? Evo pet godina jedni pobeđuju,a za to vreme drugi samo pričaju i nadaju se da će doći njihovo vreme.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ova katolicka sekta misli da se siri po srbiji, al svake godine sve gore…uzimajte terapiju i razumite da ono sto je bilo nikad se vratiti nece

    0
    0
    Odgovori
  4. srbine polako sine prpa bato prpa eto vama ova sezona a onda gaženje 13 godinađaba vam vućić slina tvorza i svi sns trolovi.limenke se polako recikliraju

    0
    0
    Odgovori
    • Bilo nekad krade nemavisesine ,prpa je kod vas ,doveli ste brdo igraca(stranaca) a opet tesko pobedujete i ove sa zacelja(jel se jos uvek dobro KRKA).A upravo vamada nije Vucic bilo bi katanac,koji 13 godina budite sretni ako udete uopste z f-4 ABA lige(samoako vas Miskocic pusti).A recikliracemomivas iz Aleksandrovcane(Igokea-patlidan) a i limenke izZeleznika (FMP) ce isto da urade.nije vam ovo Mirko Marjanovic-

      0
      0
      Odgovori
    • BEZI BRE TALIBANU OVDE JE ZA NAVIJACE INJSTITUCIJE JEDINO MESTO! KAO MALI DOK JE DULE VUJOSEVIC IZGOVAARO DZABA VAM NOVCI MOJI SINOVCI TI SI OSECAO BOL JER SU TVOJE PARAJLIJE OD KLUBOVA GUBILE OD EVROPSKOG BOSTONA. UREZALO TI SE TO U UM I PROGANJATE JER ZNAS INSTITUCIJA SE VRACA IMPERIJA UZVRACA UDARAC NA RADOST CITAVOG SVEMIRA!
      SRECNA TI NOVA CRNO BELA GODINA ZELENO CRVENI GOBLINU HO HO HO!

      0
      0
      Odgovori
      • Alo franjo pa igrala se kosarka i pre 91 nego nekako samo u rezimu ste postojali… Ponavljam dzaba vam novci FRANJEVI sinovci!!!

        0
        0
        Odgovori
        • ALO NAPISAH TI, NIJE TI OVDE MESTO OVO JE ZA NAVIJACE INSTITUCIJE A TI ZA TO NEMAS POTENCIJAL, ZEZNULA TE LOSA GENETIKA! AJDE SAD ZAMISLI DA SI DJULE I STAVE TE U TOP U BUM NESTAO SI … I NEMOJ DA KMECIS STO SMO DOVELI JANKOVICA I VI IMATE JANKOVICA HM DOBRO IMALI STE JANKOVICA!

          0
          0
        • …si ti, a ne radost! Pogrešio si potpis! Magarčino glupa, košarka se igrala i igra i pre nego što si ti počeo da pratiš! Igrala se i onda kada ste ispali iz prve lige, pa ste onda ekspresno u izmišljenoj LETNJOJ i skraćenoj drugoj ligi „izborili“ povratak u prvu ligu. Pitaj Tegeltiju da ti objasni i prepriča.

          0
          0
        • Sto se tice kosark vi nikada niste ni postojali otkada je pocela da se igra u dvoranama. Nikada nista u kosarci niste znacili niti cete znaciti. Da ne pricamo o ovim novim momentim gde ne znate ni za koga navijate. Evo, ako znate kako vam se zove kk oko mi izbijte.

          0
          0
      • Koja institucija pa bre muka mi je od takvih sto otimaju i prete i to institucija pa bre moronu jedan prvo treba da shvatis i da znas da obrazlozis rec „istotucija“ pa tek onda nesto da pricas

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter