0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / KK Budućnost Voli

HOTSPORT SAZNAJE: Budućnost smenila Džikića!

Objavljeno: 29.12.18 u 17:40

Taman kada se činilo da su pred Podgoričanima bolji dani stigao je novi šok.

Aleksandar Džikić više nije trener Budućnosti saznaje HotSport.

Razlozi njegove smene nisu poznati, ali loše partije ‘plavih’ na nekoliko poslednjih mečeva Evrolige mogle bi da budu uzrok rastanka. Pre manje od mesec dana prvi čovek kluba, Dragan Bokan govorio je da neće biti promene trenera, ali je do rastanka ipak došlo. Podgoričani su doveli tri značajna pojačanja u minulom periodu, ali je i nakon toga, mada Kol na tom meču nije igrao, Budućnost je poražena od Krke. Upravo utakmica u Novom Mestu  može biti ‘kap koja je prelila čašu’, uz sinoćnji poraz u Minhenu.

Džikić je u Podgoricu stigao 2017. godine, a sa ‘plavima’ je prthodne sezone osvojio ABA ligu i izborio istorijski plasman u Evroligu. Već sada spekuliše se ko bi mogao da nasledi srpskog stručnjaka, a prvi u redu za klupu Budućnosti je hrvatski trenr Jasmin Repeša. Ova smena ne dolazi u povoljnom trenutku za tim iz prestonice Crne Gore koji gostuje sutra Crvenoj zvezdi

(Na tragu informacije – Mirko Marković)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter