2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKS RENFRO: Upoznat sam sa istorijom kluba i navijačima!

Objavljeno: 28.12.18 u 00:08

Partizan je dočekao možda i najzvučnije pojačanje ove sezone Amerikanca Aleksa Renfroa koji će do kraja sezone nositi crno-beli dres.

Iskusni plejmejker pojavio se danas na novogodišnjem koktelu koji je organizovao njegov novi klub i govorio je za ‘Sport klub’ o Partizanu.

– Uzbuđenje, bio sam uzbuđen. Istorija i tradicija kluba, znam da su navijači sjajni, a trenera znam lično. Kada su me pozvali bio sam uzbuđen. Znam kakvu igru trener želi, znam da je njegov pristup utakmici veoma ozbiljan. Srećan sam što sam deo tima – počeo je priču za ‘Sport klub’, Aleks Renfro.

Amerikanac je istakao da nije gledao utakmice Partizana, to jest da jeste mali deo meča sa Turk Telekomom u Evrokupu.

– Gledao sam jednu od poslednjih utakmica, protiv Turk Telekoma, poslednju u Evrokupu. To sam malo gledao, ali nisam mnogo toga zapamtio jer sam se pripremao za svoje mečeve. Ali sada ću naučiti više, svakoga dana ću učiti više o saigračima, učićemo zajedno.

Kao svoj najveći kvalitet istakao je iskustvo.

– Ja sam iskusan igrač, toga na sreću imam, a ako treba da nešto ponudim trebalo bi da bude to. To ću pokazati uz malo sreće – rekao je Renfro.

Ceo intervju sa Amerikancem možete pročitati na ‘Sport klubu’.

0
0

2 Komentara

  1. Ako zna istoriju Partizana, onda sigurno zna da su osnovani u zagrebu, od strane 32.zagorske divizije i da im je predsednik bio Franjo Tuđman.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo za tebe. Sada da lepo odeš i to mu lično kažeš. Mi bar imamo istoriju, a tvoj mutant zamrzavan i odmrzavan ima istoriju od 2012. Zašto si izlazio na ulice i slavio (ako uopšte jesi) kada su igrači iz kluba osnovanog u zagrebu osvajali medalje na EP, SP, OI? Vaši igrači su bili epizodisti, mahači peškirima. Zbog ovakvih komentara sam siguran da nismo isti i zato sam zahvalan bogu što navijam za PARTIZAN. Pozdrav svim grobarima

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter