7
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA KONAČNO ODJEKNULA’: Prvo Trinkijerijevo pojačanje sletelo u Beograd, Mijailović ga ‘prezentovao’ na Tviteru! (FOTO)

Objavljeno: 26.12.18 u 21:15

U narednom periodu će crno-beli biti dosta jači uz iskusnog košarkaša koji igra na pozicijama plejmejkera i beka.

I definitivno, Aleks Renfro je najnovije pojačanje Partizana! Amerikanac je večeras stigao u Beograd i uskoro će se priključiti ekipi.

Američki košarkaš koji i ima i državljanstvo Bosne i Hercegovine je prvi novajlija u Partizanu od kada je trenersku ulogu u klubu preuzeo Andrea Trinkijeri. Nakon što nije bio izabran na draftu 2009. godine, Renfro je karijeru počeo u VEF Rigi, da bi prvi put na ovim prostorima zaigrao još 2010. za KK Zagreb.

Igrao je za još mnoge evropske timove, Brindizi, Valjadolid, Bamberg, Jenisej, Baskoniju, Albu, Bajern, Barselonu i Galatasaraj, dok je ovu godinu počeo u Manresi. Ali je neće i završiti, pošto je postao košarkaš Partizana. 

0
0

7 Komentara

  1. Ако једна рампа на пружном прелазу кошта 17.000€, колико рампи је потрошено на овог Ренфроа? Очекујемо од Бојана Перића да се огласи на друштвеним мрежама…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter