0
Košarka

NBA: Klipersi nadigrali Denver – Jokić isključen sa utakmice nakon ‘ispada’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.18 u 09:19

Jednom mu je oprostio sudija na noćašnjem meču, ali ne i drugi put.

Od danas i Denver Nagetsi imaju dvocifren broj poraza pošto su ih sa 132:111 nadigrali Los Anđeles Klipersi.

Odličnu utakmicu odigrali su izabranici Doka Riversa koji su već u finišu prvog kvartala imali dvocifreni plus, a na granici te prednosti igralo se i do poluvremena uz manje oscilacije. U trećoj četvrtini desio se verovatno ključni događaj za razvoj daljeg toka utakmice, posle jedne žustre reakcije sudija je isključio Nikolu Jokića koji je u tom momentu bio najbolji u dresu Denvera.

Oprostio je arbitar na ovom meču skoro pa nasrtaj na njega kada u jednoj situaciji iz prve nije sviran faul nad Jokićem, pa je to učinjeno tek u nastavku akcije, a kap koja je prelila čašu bilo je simuliranje Marčina Gortata. Poljski centar se u bezizlaznoj situaciji duboko ispod koša Nagetsa bacio u aut tako da je delovalo da ga je Jokić gurnuo za leđa, i na taj način zaradio faul. Veoma ljutito je prigovarao Srbin i zaradio isključenje sa utakmice.

Od tog momenta sve je krenulo nizbrdo po Denver, nijedan od igrača Majkla Melouna nije uspeo da odmeni Srbina na parketu pa je on i na kraju utakmice bio najbolji strelac za Nagetse noćas.

U poslednjoj deonici priliku je dobio i Boban Marjanović, dok je Miloš Teodosić celu utakmicu ispratio sa klupe. Za skoro devet minuta igre, Marjanović je imao šest poena i pet skokova. Jokić je igrao nešto više od 20 minuta, a za to vreme je ubacio 19 poena uz šest skokova i tri asistencije.

(Izvor: YouTube/FreeDawkins)

NBA, rezultati:

Denver – LA Klipers 111:132
Finiks – Vašington 146:149
Toronto – Filadelfija 101:126
Milvoki – Majami 87:94
San Antonio – Hjuston 101:108
Dalas – Golden Stejt 116:120
Oklahoma – Juta 107:106

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter