0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BRANKO LAZIĆ: Prijaće nam vreme u Beogradu

Objavljeno: 23.12.18 u 11:48

I nakon sinoćne utakmice sa Cibonom je Crvena zvezda ostala neporažena.

Kapiten Zvezde Branko Lazić smatra da će nekoliko slobodnih dana crveno-belima doći odlično kako bi se odmorili i trenirali u Beogradu.

– Zaslužena i ubedljiva pobeda, ali smo veliki posao odradili već sa pripremom ove utakmice. Kasnije smo sve sproveli u delo na terenu, gde smo insistirali na stvarima koje nam donose prednost i uspeli da neutrališemo njihove šutere i igrače koji insistiraju na brzoj igri. Odigrali smo dobru odbranu u Zagrebu i to je recept kako u narednim mečevima koji nas očekuju. Imamo sada dovoljno vremena koje provodimo u Beogradu da treniramo, saniramo manje povrede, osvežimo se, jer nas čekaju nove utakmice i druga faza Evrokupa, rekao je Lazić, da bi se zatim nadovezao Nemanja Nenadić.

– Odigrali smo dobru utakmicu u Zagrebu, trener i stručni štab su nam do tančina ukazali na sve što smo mogli da očekujemo od dobre ekipe koja je bila i u dobroj seriji, i dibrom momentu nakon pobede prošlog vikenda. Uspeli smo sve to dobro da sprovedemo na terenu, zaustavili smo im najjače oružje, šut za tri poena i tranzicju. Generalno, znali smo šta nas očekuje i spremno smo dočekali meč. Narednu utakmicu igramo narednog vikenda i imaćemo dovoljno vremena da dobro treniramo i osvežimo se za naredne utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter