1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PRESEDAN U PIONIRU: Igrači oba tima na parketu, a sudije pobegle – prekid meča i upad navijača

Objavljeno: 22.12.18 u 20:51

Čudna situacija koja još uvek nije rešena u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Na 19 sekudni pre kraja prekinut je derbi 12. kola ABA lige.

Pri rezultatu 74:68 za Cedevitu, a nakon trojke Eda Murića zatražen je tajm-aut. Sudijska trojka Pukl, Petek, Nedović je dobila signal sa klupe Cedevite, da sa dela tribine iza klupe gostiju padaju predmeti. Zatim je pomenuti trio sudija napustio parket i otišao u svlačionicu. Kako se navodi kapiten gostiju Andrija Stiapnović pogođen je predmetom u glavu, a to je bila kap koja je prelila čašu, kada su u pitanju arbitri.

FOTO: STARSPORT

Kako prekid traje već nekoliko desetina minuta jedan od navijača je ušao i na parket, ali ga je odmah sa istog udaljilo obezbeđenje. Usledila je nešto vrelija atmosfera, pa je veliki broj policajaca okružio teren. Sudijska trojka zajedno sa delegatom nije želela da se vrati, sve dok se grupa navijača koja okružuje klupu gostiju ne udalji sa tog dela tribine.

FOTO: STARSPORT

 

0
0

1 Komentara

  1. I sta Vam nije jasno? Sudije su potpuno u pravu jer huligane treba definitivno udaljiti iz sporta. Da sam ja sudio prekinuo bih utakmicu jos krajem prvog dela meca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter