1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

BOKAN: Uspeli smo da dovedemo Bitadzea pre Zvezde i Partizana, ovo je dobar dil…

Objavljeno: 22.12.18 u 00:14

Košarkaški klub Budućnost u poslednjih nekoliko dana doveo je tri pojačanja.

Povodom novih dolazaka u prestonicu Crne Gore oglsio se i prvi čovek kluba.

Naime, Dragan Bokan rekao je da će biti još dolaza, ali i odlazaka iz ovog kluba.

– Mi imamo pravo da do kraja januara da dovodimo igrače i vršićemo promene, jer niko ne može da remeti odnose u Budućnosti. Nismo zalečili neke probleme koje smo imali na početku sezone i dalje igrači, pojedini koji su došli i pojedini koji su tu, na štetu Budućnosti leče svoju sujetu i to neće moći, nebitno ko je u pitanju. Dolaziće igrači, ali i odlaziće, rekao je Bokan za ‘RTCG’.

On je podvukao da je stručni štab u ovom trnutku siguran.

– Stručni štab je siguran sve dok klub ima šansu da sa načinom vođenja, funkcionisanjem, igračkim kadrom ima šansu da osvoji ABA ligu.

FOTO: Mega Bemaks/Ivica Veselinov

Prema rečima predsednika, cilj kluba je drugo mesto u regularnom delu ABA lige, a zbog toga u Podogricu su stigli Noris Kol, Džejms Bel i Goga Bitadze.

– Mega i Budućnost su napravili dobar dil, nama jer smo se pojačali kako bi obezbedili drugo mesto pred plej-of, prvo je već izgubljeno. Na taj način želimo da ispoštujemo i sve koji prate naš klub. Takođe i Zoranu je potrebno da igra pa će mu ovo dobro doći. Nije bilo lako dovesti Bitadzea u konkurenciji Zvezde i Partizana, ali smo uspeli zaključio je Bokan.

Košarkaši Budućnosti narednu utakmicu u regioanlnom takmičenju igraju u ponedeljak protiv Krke od 18 časova.

0
0

1 Komentara

  1. Misko radi direktno protiv Srpske kosarke jer pojacava direktnog rivala za Evroligasko mesto. Izgubio sam sav respekt prema ovom coveku. A Bitadze mi nije jasan sta trazi u toj maloj Podgorici

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter