3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

POTVRDA: Aleks Renfro dolazi u Partizan, ali ne odmah…

Objavljeno: 21.12.18 u 14:44

Navijači Partizana mogu da ga očekuju u Beogradu u prvim danima sledeće godine.

Svi srpski, španski, ali i evropski mediji preneli su informaciju da će Aleks Renfro pojačati Partizan i ‘podebljati’ poziciju broj ‘jedan’ i ‘dva’ u timu Andree Trinkijerija.

Međutim, španski mediji pišu isto tako da dosadašnji košarkaš Manrese neće odmah stići u Beograd.

Kako se navodi, Renfro ima ugovor do 31. decembra 2018. godine i Manresa ga neće pustiti pre tog roka, pa se američki bek zbog toga može očekivati u srpskoj prestonici u prvim danima 2019. godine.

Njemu su, dakle, preostale još dve utakmice u Španiji, pre nego što pređe u Partizan, gde će propustiti uvodne utakmice u TOP 16 fazi Evrokupa.

Partizan 2. januara igra protiv Lijetuvos Ritasa u Litvaniji, a nakon toga bi trebalo očekivati Renfroa u Trinkijerijevom timu.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

3 Komentara

  1. On je duzan da odigra dve utakmice za Manresu u nedelju protiv Obradoira i 29. decembra protiv Tenerifa. Nakon toga on dolazi u Beograd sto ostavlja mogucnost da 2 januara proviv ritasa ipak debituje za instituciju nasu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter