0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SKRENUO KA PODGORICI: Budućnost ukrala pojačanje Partizanu!

Objavljeno: 20.12.18 u 22:35

Posle Goge Bitadzea, Budućnost je nadomak potpisa ugovora sa pojačanjem iz Cedevite, ali se prava ‘bomba’ tek sprema za poslednje dane u godini.

Goga Bitadze sigurno će biti veliko pojačanje za šampiona Jadrana, ali čelnici kluba ne žele tu da se zaustave. Već su preduzeti naredni koraci.

Prvi će, najizglednije, biti dovođenje Džejmsa Bela, otpuštenog košarkaša Cedevite koji se pre par dana povezivao sa dolaskom u Partizan.

Verovatno bolji uslovi crnogorskog tima su presudili i Bel bi veoma brzo trebalo da ozvaniči svoj prelazak, ali… Pravu ‘bombu’ tek spremaju u Podgorici.

Naime, kako se može čuti, u tim Aleksandra Džikića mogao bi da stigne dvostruki NBA šampion i bivši plejmejker Majami Hita, Noris Kol.

U pitanju je sjajni organizator igre koji je u generaciji sa Lebronom Džejmsom, Dvejnom Vejdom i ostalima dominirao najjačom ligom sveta. Da li će sledeća stanica biti ABA j.t.d. liga, pokazaće naredni dani…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter