0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Valensija pobedila Trento, evo šta je sada tačno potrebno Partizanu za treće mesto, računica je sledeća…

Objavljeno: 18.12.18 u 23:03

Košarkaši Parizana bi u slučaju da sutra pobede Turk Telekom u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’ mogli i do trećeg mesta na tabeli ‘C’ grupe.

Posle Asvela, ‘Grobare’ je obradovala i Valensija. Španci su sa 95:83 savladali Trento i definitivno ga izbacili iz daljeg takmičenja. Sada je sve u rukama Partizana, a računica je jasna.

Naime, četa Andree Trinkjerija u drugu fazu takmičenja ide sa pobedom nad Turk Telekomom bilo kojom razlikom, ali do trećeg mesta može na jedan način, ne toliko težak…

Računica je sledeće, ako Partizan pobedi Turke stvara se trougao u kom bi se našli predstavnik Srbije, Zenit i Turk Telekom. Tu je četa Andree Trinkjerija u najboljoj poziciji, pošto se gleda međusobna koš razlika. Partizan je bolji od Zenita i potrebno mu je da pobedi Turk Telekom sa četriri poena razlike ili više. 

Znači Partizan i pobeda od četiri poena vodi na treće mesto i u grupu sa Monakom, Ritasom i drugim u ‘B’ grupi, a to je za sada berlinska Alba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter