0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ALES FEVZER / OLIMPIJA

ABA LIGA: Kakav finiš u Tivoliju – ovo bi bio najšokantniji poraz Olimpije da tu nije bio Lazić!

Objavljeno: 16.12.18 u 19:00

Na kraju, Olimpija je uspela da pobedi Krku rezultatom 70:68.

Mogla je mnogo ranije da obezbedi pobedu domaća ekipa, ali su joj u tome odmogle greške kada se lomilo.

Srećom, na kraju je Škedelj faulirao Aleksandra Lazića koji je pogodio oba bacanja pri vođstvu Krke od 69:68 i doneo pobedu svom timu.

Nakon veoma dobre prve četvrtine na obe strane, usledila je neefikasna druga u kojoj je ukupno viđeno 25 poena. Lazić je bio odličan u prvom kvartalu kada je postigao sedam poena, ali do poslednje četvrtine više nije postizao poene.

U trećem kvartalu je Olimpija stekla, ispostavilo se, ključnu prednost koja je prelomila na kraju, a lako je mogla da ostane bez poraza. Pri vođstvu od tri poena razlike, domaći su dvaput gubili loptu prilikom izvođenja ispod svog koša, te su poenima Marinelija i Fifolta gosti iz Novog Mesta poveli u poslednjem minutu.

Usledila su pomenuta bacanja Lazića koji je doneo plus jedan Olimpiji na nešto manje od pet sekundi do kraja, a šut za pobedu promašio je Paolo Marineli sa desetak metara.

ABA LIGA, 11. kolo:

Petak:

Zadar – Igokea 95:80

Subota

Mornar – Cedevita 102:103
Mega Bemaks – Crvena zvezda 68:78
Partizan – FMP 83:77

Nedelja

Olimpija – Krka 70:69

19.00 Cibona – Budućnost

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter