0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAD BI SE VRATIO: Tavamba kompletirao ‘het-trik’ juče u Arabiji, postao najbolji strelac lige, a sad bodri košarkaše u ‘Pioniru’ (FOTO)

Objavljeno: 15.12.18 u 21:52

Košarkaši Partizana vode protiv FMP Železnika na poluvremenu 43:42, iako su veći deo prvog poluvremena jurili prednost gostiju.

Za košarkaše Partizana i navijače ovo je posebno veče, obeležava se 18 godina od ubistva legendarnog Harisa Brkića. Noć u ‘Pioniru’ uveličala su svojim dolaskom dva bivša fudbalera Partizana Ognjen Ožegović i Leandre Tavamba.

‘Grobare’ je posebno obradovao dolazak Kamerunca koji igra u dalekoj Saudijskoj Arabiji. I ne samo da igra, već razbija, Tavamba je juče postigao het-trik u pobedi svog Al Tavona nad Feljom koju vodi Slavoljub Muslin. Kamerunac je sa 11 golova najbolji strelac lige, mada i Gomis ima isti broj pogodaka. Evo kako su ‘Grobari’ dočekali Leandre Tavambu:

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

Ožegović i Tavamba u Pioniru!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter