2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽENKINS: Ne propuštam nijednu Zvezdinu utakmicu, ja sam najveći navijač tog kluba

Objavljeno: 14.12.18 u 18:45

Između navijača Crvene zvezde i Čarlsa Dženkinsa stvorena je neraskidiva veza.

Nije mnogo igrača koji su toliko duboko ušli pod kožu navijača kluba sa Malog Kalemegdana, a jedan od malobrojnih je i Dženkins.

Ovaj momak dva puta je oblačio crveno-beli dres, igrao je najjače košarkaško takmičenje na ‘starom’ kontinentu, a osvojio je i brojne trofeje, kako domaće, tako i one u ABA lige. Sada kada je član ruskog Himkija on i dalje redovno prati dešavanja u Zvezdi.

– Gotovo da ne propuštam nijednu utakmicu, gledam svaki put kad uhvatim slobodno vreme. Crvena zvezda mi je omiljeni klub u Evropi i jedan sam od najvećih navijača Crvene zvezde. U klubu i dalje imam mnogo prijatelja, kazao je Dženkins za ruske medije.

FOTO: STARSPORT

Potom je bio upitan i da li bi se preselio u Srbiju kada završi karijeru.

– Ne, ipak mi je cela porodica u SAD. Ali, kada bi na svetu postojalo mesto gde bi moja porodica i prijatelji iz Srbije mogli da žive blizu, bio bih najsrećniji čovek.

Igračku karijru populanrni Đenka započeo je u dresu Voriorsa, saigrači su mu bili sadašnje zvezde tog tima, a u prvoj sezoni on je bio zamena Stefu Kariju.

– Sada ni ne razmišljam o tome, ali drago miej što je Stef uspeo da izraste u ovako velikog i moćnog igrača. Posebno nakon svih povreda koje su ga snašle, rekao je Dženkins.

0
0

2 Komentara

    • BAS STE VELIKI AHHHAHAHAHAHAH PA VI GOBLINU NISTE CAK NI PRVI FMP. I TU STE DRUGI, ALOOOOOOO U PREDGRADJU.
      A STO SE TICE OVOGA, ON JE NAJLEPSI NAVIJAC ZVEZDE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH DA DA, VECERAS CEMO VAM TAMBURATI STARIJEG I POZNATIJEG BATU ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter