0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Zvezdino magično poluvreme i najubedljiviji trijumf sezone (FOTO)

Objavljeno: 12.12.18 u 20:54

Crvena zvezda je u 9. kolu Evrokupa deklasirala italijansku Brešu rezultatom 103:67.

Zvezdaši dobro pamte utakmicu protiv Breše u Italiji, kada su poveli sa 20 poena razlike u prvoj četvrtini, a kasnije izgubila prvi meč u sezoni. Od tada je krenula loša serija rezultata u Evrokupu, a danas je Zvezda ipak demonstrirala silu Italijanima.

Crvena zvezda je odigrala fantastično prvo poluvreme u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Toliko impozantno da je u prvoj deonici ubacila 31 poen, a kada se mislilo da od toga ne može bolje, u do kraja prvog poluvremena je stigla do čak 43 poena razlike!

Šta reći o takvoj utakmici? U kojoj ne samo da su se svi igrači upisali u listu strelaca, već je svaki igrač koji je kročio na teren imao najmanje po tri poena.

FOTO: STARSPORT

Ukupno su igrači Zvezde sakupili fenomenalnih 29 asistencija, pa bi uz to bilo pravo čudo bilo da na kraju meča nisu stigli do ‘stotke’.

A možda najimpresivniji podatak je da je jednom momentu ukupan odnos indeksa korisnosti bio 92:0. Nestvarno!

Međutim, u drugom poluvremenu su igrači Milana Tomića spustili nogu sa gasa i nije se stiglo do najubedljivije pobede u istoriji Evrokupa, iako je pretilo da bude tako.

Najefikasniji na ovom meču bio je Brajon Alen iz gostujućeg tabora sa 17 poena, ali je Zvezda imala više raspoloženih igrača – Reglanda sa 16, Lazića sa 14, Berona sa 13 i Simanića sa 12 koševa.

FOTO: HOTSPORT

Evrokup, 9. kolo:

Grupa A

utorak

Ulm – Andora 88:80

sreda

Crvena zvezda – Breša 103:67

Monako – Galatasaraj *u toku

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter