0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

VLADIMIR DAŠIĆ: Nikada nisam glumio mega zvezdu, a ja to jesam

Objavljeno: 11.12.18 u 18:13

Ovom momku svojevremeno su predviđali veliku karijeru.

Nakon tri titule sa ekipom Budućnosti i zlata na juniorskom šampionatu Evrope, on 2005. godine prelazi u Real iz Madrida.

Nakon toga usledio je pad, nije uspeo da stigne do NBA, ali je zato branio boje mnogih timova na ‘starom kontinentu’. U jednmom trenutku Dašić je odlučio da okonča karijeru, ali se sada ponovo aktivirao, te potpisao za Zadar.

– U današnje vreme bilo bi neobično koji put ne promeniti mišljenje. Jeste, rekao sam da sam završio karijeru i da je sa karijerom gotovo, ali u međuvremenu je stigao poziv i ponuda iz Zadra. Brzo sam se snašao. Našao zajednčki jezik sa trenerom i čelnicima kluba i sada sam ponovo na parketu. Obostrano veliko poverenje je dovelo do toga da prvu utakmicu u prvoj petorci dobijem veliku minutažu. Jako sam zahvalan treneru što veruje i klubu što mi je dao priliku. Ovo je novo poglavlje u mom životu, kao i nova prilika za osvajanje vrhova i visina, počeo je crnogorski internacionalac.

Osvrnuo se Dašić i na kometnare koji su se pojavili nakon što je objavio da se vraća košarci.

– Komentari? Slagao bih kada bih rekao da ih nisam pratio. Samo sam čitao one zlobne. To je sve presmešno i srećan sam što ‘legendice’ imaju gde da izbace svoje nezadovoljstvo i frustracije. Ko zna čega bi sve bilo da ti slučajevi nemaju svoje mesto, kazao je Dašić, pa dodao:

– Srećan sam što uz sebe imam ljude koji mi daju podršku, koji veruju u mene i koji znaju ko sam. Nikada nisam glumio mega zvezdu, ja jesam mega zvezda. Život me je naučio da ne razmišljam o stvarima u smjeru čudo ili propast. Jednostavno dajem sve od sebe u svakom smislu i verujem u pozitivan ishod, kazao je on.

Dašić je za Zadar debitovao protiv Crvene zvezde, kada je zabeležio šest poena uz tri skoka za 17 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter