0
Košarka

NBA: Rekord Bogdana Bogdanovića, novi poraz Golden Stejta

Objavljeno: 30.11.18 u 09:10

Samo tri meča odigrana su u noći između četvrtka i petka, a na programu je bio i duel „srpskih“ timova. U neku ruku…

Los Anđeles Klipersi su duel sa Sakramento Kingsima u Sakramentu dočekali kao lideri Zapada, i pobedom 133:121 su se dodatno učvrstili na ovoj poziciji.

No, uprkos porazu Bogdan Bogdanović je pružio najbolju partiju u svojoj NBA karijeri. Dosadašnji rekord iz januara ove godine sa utakmice protiv Jute kada je ubacio 25 poena nadmašio je protiv Klipersa brojao do 26, a moglo je da bude bolje da ga je služio šut – tek 5-14 za dva, 3-6 za tri, mada je promašaje nadomestio asistencijama (šest) i skokovima (četiri) za 35 minuta.

(Youtube/House of Highlights)

Nemanja Bjelica je ubacio 11 poena. Sa druge strane, Boban Marjanović nije igrao, Miloš Teodosić je za nešto više od pet minuta imao tri asistencije i ukradenu loptu. Najefikasniji u redovima pobedničkog tima bio je Haris sa 28, dva više od Herela.

(Youtube/NBA daily)

U derbiju večeri, Toronto je savladao Golden Stejt 131:128. Kod pobedničkog tima prednjačio je Lenard sa 37 poena, Slakam je dodao 26, Ibaka 20, dok je u timu aktuelnog šampiona Durant ubacio 51. Inače, Golden Stejt je nasutpio ponovo bez Stefa Karija i Drejmonda Grina.

(Youtube/ MLG Highlights)

Los Anđeles Lejkersi su predvođeni Lebronom Džejmsom bez većih problema „na pleća“ položili Indijanu, 104:96.

(Youtube/ MLG Highlights)

Toronto – Golden Stejt 131:128
Sakramento Kings – Los Anđeles Klipers 133:121
Los Anđeles Lejkers – Indijana 104:96

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter