5
Košarka

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Nakon Brauna, novi odlazak – krilni centar napušta Partizan!

Objavljeno: 26.11.18 u 21:00

Entoni Braun je prvi koji je od dolaska Andree Trinkijerija napustio crno-bele.

Na redu je i Strahinja Gavrilović koji će uskoro otići iz Partizana, ali na pozajmicu.

Kako HotSport saznaje, Gavrilović će kao pozajmljen igrač najverovatnije nastupati za ekipu Vršca u KLS ligi i ABA ligi 2.

Strahinja Gavrilović je sredinom avgusta 2017. godine stigao u Partizan zajedno sa Andrejom Stevanovićem iz Dinamika. Miroslav Nikolić je rešio da nastavi saradnju sa njim posle dobrih partija na Dorćolu i doveo ga među crno-bele, dok je nešto manju minutažu popularni Luis imao kod Nenada Čanka.

Ove sezone, Gavrilović je odigrao svega četiri utakmica u ABA ligi od devet Partizana, i isto toliko u Evrokupu od osam utakmica. U proseku je na Jadranu igrao nešto manje od šest minuta na pomenutim utakmicama, a nije se upisivao među strelce, dok je u evropskom takmičenju imao bolji učinak.

Na četiri utakmice je u proseku igrao 10 minuta i imao četiri poena, posebno je zapažen bio na gostovanju u Valensiji gde je za 15 i po minuta igre postigao osam poena i uhvatio četiri skoka.

On će do kraja sezone najverovatnije igrati za Vršac koji je trenutno poslednji u ABA ligi 2 sa učinkom 1-8 i 11. u Košarkaškoj ligi Srbije sa dve pobede i osam poraza.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

5 Komentara

  1. E to gotovo i da nije vest da Partizan mora da se odrice igraca da bi mozda doveo nekakve nove, DOK ONI PRIGRADSKI MILIONERI NE MORAJU DA SE STISKAJU SAMO BAHATO A GLADNI NAROD, MA BOLI NJIH UVO ZA NAROD! ZATO NAROD NE MOZE DA IH SMISLI IGRAJU U SKORO PRAZNOJ HALI!

    0
    0
    Odgovori
    • Неко саставио ростер на време јер има људе који знају како се ради селекција играча. Са друге стране брда, играчи се доводе ,,ад хок“, па је после неко други (трећи) крив јер мора да се мења тим у току сезоне. Тај Пејџ није јефтинији од Регленд, Банџа Си није јефтинији од Берона и Ентони Браун није јефтинији од Фајеа…

      0
      0
      Odgovori
    • Још један играч на позицији црнца плус Михајло Андрић на месту повратника и ПАЛИ СЕ МАШИНА!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter