0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LAZIĆ: Promena dresova odlučila derbi! REGLAND: Trinkjeri je moj prijatelj!

Objavljeno: 25.11.18 u 13:20

Košarkaši Crvene zvezde slavili su u derbiju 77:71, a zanimljive su bile izjave crveno-belih po završetku meča.

Kada se pobedi onda ni šale ne ponestaje. Tako se kapiten crveno-belih Branko Lazić našalio sa novinarima posle pobede njegovog tima nad Partizanom.

– Za pobedu je ključno bilo to što smo promenili dresove – rekao je Branko Lazić uz osmeh, ali se brzo uozbiljio.

– Šalim se, mislim da je najvažnije bilo to da smo nastavili da igramo agresivno. U prvom poluvremenu oni su pogodili neke šuteve, a mi smo i dalje igrali svoju igru. Iz te odbrane i pritiska usledili su njihovi promašaji, a mi smo to koristili.

Branko Lazić se nije složio sa konstatacijom da je ovo bila rutinska pobeda.

– To nije tačno, nije bila rutinska pobeda. Ovo je derbi, a u njemu moraš da igraš svih 40 minuta kolika god da je razlika.

Džo Regland je prvo govorio o susretu sa svojim trenerom iz Kantua Andreom Trinkjerijem.

– Igrao sam za njega i drago mi je da sam ga video. Bio mi je trener i prvi put smo se sreli od tog vremena. Ostali smo u dobrim odnosima – rekao je Amerikanac.

Pohvalio je plejmejker Crvene zvezde i ‘Grobare’.

– Igrao sam u proteklih sedam godina u različitim atmosferama, navikao sam na ovakve scenarije. Danas je bio dan da ‘istupim’ i to sam uradio. i drugi su. ovo je važna, kolektivna pobeda. Atmosfera je sjajna, navijači u Srbiji su sjajni, Partizanovi i Zvezdini navijači su odlični i lepo je igrati pred njima. Uživanje je nastupati u Srbiji – zaključio je Regland.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter