0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI NAKON DERBIJA: Ovaj poraz ide na mene, žao mi je zbog predsednika kluba i navijača

Objavljeno: 24.11.18 u 19:35

Košarkaši Partizana poraženi su na svom terenu od ‘večitog’ rivala rezultatom 71:77 u prvom ovosezonskom derbiju u sklopu ABA lige.

Ovaj poraz ukupno je peti iz devet mečeva crno-belih ove sezone.

Nakon utakmice svu krivicu za poraz, na sebe je preuzeo Andrea Trinkijeri, uz opasku da je njegova ekipa bila spremna za samo 20 minuta igre večeras.

– Treća četvrtina nas je prelomila, tu smo izgubili napad, odbranu… Prešli smo na individualno rešavanje u čemu nismo dovoljno dobri. Žao mi je zbog predsednika kluba i navijača… Ovo ide na mene, ja sam kriv. Nisam upotrebio prave reči. Moja ekipa je bila spremna samo 20 minuta. Žao mi je jer mislim da smo na pravom putu, ali ovaj put reci nisu dovoljne, počeo je Trinkijeri nakon meča.

Na novinarsko pitanje da li je razlog poraza to što crno-belima nedostaju pojedini igrači, on je kazao:

– U pravu si, ali kad kažem da poraz ide na mene, ne možeš mi postaviti takvo pitanje.

Prokontarisao je italijanski stručnjak na kraju i seriju od 16:0 na startu treće deonice.

– Voleo bih da imam 15 tajm auta, po četiri minuta svaki, pa možda ne bi bilo dosta. Probao sam male, velike, sa dva beka, lopta unutra, lopta van. Opet kažem, na mene ide… Još nismo pronašli lidera, ja ne mogu da napravim blok, zagradim, dam koš, poručio je na kraju Trinkijeri.

Usled reprezentativnog prozora, oba tima sada imaju doljno vremena za odmor i pripremu za obeveze koje su pred njima u Evrokupu i ABA ligi.

(Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’: Petar Lazić)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter